Dolen pakkausuutuus tekee hedelmien nauttimisesta entistä helpompaa
Dole mullistaa säilykehedelmien kategorian uudella pakkausformaatillaan, joka saadaan kauppoihin kesäkuussa. Uudelleen suljettavassa, avaamisen jälkeen jääkaapissa säilytettävässä pakkauksessa hedelmät säilyvät vastapoimitun raikkaina. Doypack-pussipakkauksesta hedelmiä on helppo lisätä esimerkiksi jugurttiin tai puuroon, nauttia välipalaksi sellaisenaan tai käyttää smoothieen.
Dolen uusin tuotesarja on pakattu uudelleensuljettaviin pussipakkauksiin. Sarjasta löytyy kolme tuotetta: Dole Tropical Gold Ananas, Dole Persikka sekä Dole Mixed fruit, joka sisältää persikkaa, päärynää, ananasta, viinirypäleitä ja kirsikkaa.

– Uutuus on suunnattu säilykehedelmien kuluttajille ja ihmisille, jotka arvostavat terveellisiä välipaloja. Pussit sisältävät juuri oikeaan aikaan poimittuja hedelmiä omassa mehussaan. Vihannesten ja hedelmien kulutus kasvaa koko ajan, ja kuluttajat etsivät jatkuvasti uusia helppoja tapoja nauttia terveellisistä välipaloista ja aterioista. Vastaamme uutuudellamme tähän tarpeeseen, Jukka Kamula Dolea maahantuovasta Lejos Oy:stä kertoo.

Helppo tapa lisätä hedelmien syöntiä
Uusien Dole-pakkausten parhaana puolena Kamula pitää sitä, että helppo uutuus lisää hedelmien kulutusta ylipäätään.

– Dole tutki kuluttajien ostokäyttäytymistä ja suhtautumista uutuuteen ennen sen lanseerausta, ja peräti 81 % kyselyyn vastanneista uskoi tuotteen käytön lisäävän perheen hedelmien kulutusta kotona. Se on meille erityisen tärkeää, sillä terveellisempi ruokavalio on pitkällä tähtäimellä sekä yhteiskunnan että kaupan alan etu, Kamula sanoo.

Lejoksella odotetaan tuotteen lanseerausta innolla, sillä kuluttajatutkimus antoi vahvoja signaaleja sille, että uudelle pakkausformaatille on kysyntää. Peräti 76 % vastaajista piti pussipakkausta parempana tai paljon parempana kuin perinteistä säilykettä. 64 % vastaajista ostaisi tuotetta useammin tai paljon useammin kuin muita hedelmiä.

Tuotetiedot

Dole Tropical Gold Ananas 400g / 220g
Ainesosat: ananas, ananasmehu. Valmistettu Filippiineillä.
Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 254 kJ/ 61 kcal, Proteiinia 0,4 g, Rasvoja 0,1 g, josta tyydyttyneitä <0,1 g

Hiilihydraatteja 13,8 g, josta sokereita 12 g, Kuituja <1 g, Suolaa <0,1 g, C-vitamiinia: 30,9 mg
Suositushinta: n. 1,99€

Dole Persikka 400g / 220g

Ainesosat: Persikka, valkoinen viinirypälemehu, askorbiinihappo, sitruunahappo. Valmistettu Kreikassa.

Ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 241 kJ/ 57 kcal, Proteiinia 0,7 g, Rasvoja 0,2 g, josta tyydyttyneitä <0,1 g, Hiilihydraatteja 12,5 g, josta sokereita 11 g, Kuituja 0,7 g, Suolaa <0,1 g, C-vitamiinia: 35 mg

Suositushinta: n. 1,99€

Dole Mixed Fruit 400g / 220g

Ainesosat: Persikka, päärynä, ananas, viinirypäle, kirsikka, valkoinen viinirypälemehu, askorbiinihappo, sitruunahappo. Valmistettu Kreikassa.

Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 228 kJ/ 54 kcal, Proteiinia 0,4 g, Rasvoja <0,1 g, josta tyydyttyneitä <0,1 g, Hiilihydraatteja 12,2 g, josta sokereita 10,4 g, Kuituja 1,4 g, Suolaa <0,1 g, C-vitamiinia: 35 mg

Suositushinta: n. 2,49€

Kuva ja teksti: tiedote

Piditkö tästä?