Paulúns SuperNäkkärit ovat herkullisia siemennäkkäreitä, jotka auttavat sinua voimaan hyvin

Paulúns on ruotsalaisten ja nykyään myös suomalaisten rakastama tuotesarja, jossa ruoan laatu, terveellisyys ja hyvä maku ovat jokainen yhtä tärkeässä roolissa. Kevään Paulúns-uutuus on SuperNäkkärit, siemenäkkäreitä, jotka maistuvat hyvältä ja ovat ravitsemuksellisesti yhtä laadukkaita kuin muutkin Paulúns-tuotteet.

Paulúns-tuotteet on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa. Fredrik Paulúnilla oli yksinkertainen tavoite: kehittää tuotesarja, jonka avulla terveellisten valintojen tekeminen olisi vähän helpompaa ja hauskempaa. Ravitseva ruoka on Fredrikin mielestä rakkauden osoitus. Hänen kirjallisesta tuotannostaan on suomennettu mm. 50 vinkkiä rasvanpolttoon (2011) ja Verensokeriblues (2003).

Teet hyvää itsellesi, kun et vaadi itseltäsi liikaa etkä mene äärimmäisyyksiin. Liikut riittävästi ja huolehdit siitä, että syömäsi ruoka on laadukasta ja ravitsevaa. Paulúns-tuotteet on tehty siksi, että hyvät valinnat olisivat mahdollisimman helppoja ja maistuvia,

– Paulúns on valinta terveellisemmän elämän puolesta, tiivistää Paula Pöntynen Orkla Foods Finlandilta Paúluns-tuotteiden laatulupauksen.

Ruotsissa Paulúns-tuotteita on myyty jo yhdeksän vuotta. Tuotteiden perusfilosofia on niiden hyvä ravitsemuksellinen sisältö. Niissä on runsaasti kuitua ja luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta ei lisättyä sokeria. Rasva on pehmeää ja hyvälaatuista, eikä tuotteissa ole ravitsemuksellisessa mielessä turhia hiilihydraatteja.

Siemennäkkäri oli Suomen googlatuin ohje vuonna 2015

Suomen googlatuimmaksi reseptiksi vuonna 2015 nousi siemennäkkäri. Se on terveellistä herkkua, johon tulee himo. Siemennäkkärin voi toki valmistaa itsekin, mutta kaikilla ei ole aikaa tai halua leipoa itse. Paulúns SuperNäkkärit tarjoavat valmiin ja herkullisen vaihtoehdon.

SuperNäkkärien sisältämät siemenet kuuluvat terveyttä ylläpitävään ruokavalioon, sillä ne sisältävät hyödyllisiä rasvoja, vitamiineja ja mineraaleja sekä proteiinia. SuperNäkkärissä on myös runsaasti kuitua. Suolaa niissä sitä vastoin on vähemmän kuin näkkileivissä yleensä.

Tuotetiedot:

Paulúns SuperNäkkäri (255 g) on ravitsemuksellisesti monipuolinen näkkileipä. Luonnollisista raaka-aineista valmistetussa tuotteessa ei ole lisättyä sokeria eikä lisäaineita. SuperNäkkäri sisältää runsaasti kuitua ja 26 % raaka-aineista on jyviä ja siemeniä. Supernäkkäri on leivottu taikinajuureen, joka antaa sille herkullisen, täyteläisen maun. Makuvaihtoehtoja on kaksi: Chian-, seesamin- ja pellavansiemen ja Auringonkukan- amarantin- ja hampunsiemen.

Lähde: Tiedote

Piditkö tästä?