Lidlin Makkarataivas-tuoteperhe tuo saksalaisen grillauskulttuurin Suomeen

Saksalaiset makkarat ovat perinteisiä, ajan saatossa huippuunsa hiottuja laatutuotteita. Lidl tuo runsaan valikoiman näitä korkean lihapitoisuuden herkkuja suomalaisten saataville uuden Makkarataivas-tuoteperheensä myötä. Grillaaja voi valita suosikkinsa 15 erilaisen Saksassa valmistetun makkaratuotteen joukosta.

Saksa tunnetaan laatumakkaroiden kotimaana: ei pelkästään pitkälle ulottuvien makkaranvalmistuksen juuriensa ansiosta vaan myös siksi, että se on yksi suurimmista maista sekä makkarantuotannon että kulutuksen suhteen.

Lidl tuo grillaajien iloksi valikoimaansa laajan Makkarataivas-tuoteperheen, joka sisältää yhteensä 15 korkealaatuisia saksalaista makkaratuotetta. Osa tuotteista kuuluu Lidlin ympärivuotiseen valikoimaan ja osa kesän sesonkivalikoimaan. Kaikki makkarat on valmistettu Saksassa, ja tuotteet tunnistaa yhteisestä ulkoasusta ja Grillimaisteri World- tuotemerkistä.

‒ Erilaisia paikallisia variaatioita makkaralaaduista on jopa satoja, joista olemme valinneet valikoimaan tutuimmat suosikit ja parhaimmat erikoisuudet. Saksalaiset makkarat ovat perinteisiä ajan saatossa huippuunsa hiottuja laatutuotteita, mistä kertoo mm. osassa tuotteita näkyvä Suojattu alkuperänimitys -merkintä. Mukana on kuitenkin myös modernimpia näkemyksiä perinteisistä makkaratuotteista uusien makujen ja muotojen kautta, kertoo valikoimapäällikkö Antti Wainikainen Lidlistä.

Hyvät lisukkeet täydentävät makkara-aterian

Erilaiset makkarat vaativat seurakseen omanlaisensa lisukkeen. Perinteisesti makkaran seurana tarjoillaan Saksassa perunasalaattia, perunamuusia, hapankaalia, grillattuja kasviksia, paahdettua sipulia, pretzeleitä, sämpylöitä sekä saksalaista makeaa sinappia. Kyytipojaksi sopii saksalainen olut. Braatwursti yhdistettynä mausteiseen curry-kastikkeeseen puolestaan synnyttää paikallisen perinneherkun, currywurstin.

Grillikauden trendeinä laadukkaat raaka-aineet, burgerit ja kasvisruoka

Burgeritrendi jatkuu tänä kesänä vahvana ja laadultaan entistä korkeampitasoisena. Lidl vastaa trendiin uusilla täydellisen burgerin komponenteilla, kuten briossisämpylöillä, savustetuilla hampurilaispihveillä ja maistuvilla lisukkeilla ‒ tuoreita kasviksia unohtamatta. Kasvisbuumista innostuneet ihastuvat myös Lidlin uutuusvalikoimasta löytyvään kasvisgrillimakkaraan.

Makkarataivas-perheen lisäksi kesän valikoimaan kuuluu Lidlissä muitakin makkaroita Grillimaisteri Urho -merkin alla.

Teksti ja kuva:
tiedote

Piditkö tästä?