Kirjoittajalta Viivin grilli

Vihreä salsa

Nyt kyllä pyörii vahvasti mielessä halu siirtyä aika tavalla kauas omalta osaamisalueelta. Sain nääs ostettua tomatilloja, joita en ennen oo nähnykkään missään kaupassa täällä Suomessa....

tekijä Viivin grilli

Chicagon pizza

Jenkeissähän New Yorkkilaiset tykkää, että niitten pizza on ainoa oikea. Jostain syystä sit taas Chicagolaiset on kehittäneet paksupohjaiset pizzat, deep dish tai deep pan pizzat,...

tekijä Viivin grilli

Punajuuririsotto

En ollut koskaan tehnyt punajuuririsottoa ennen, joten vähän piti googlailla miten sen sitten tekisi. Olin just ostanut hyvää omenatuoremehua Hulluilta Päiviltä ja samoin Arlan mustaleimaa,...

tekijä Viivin grilli

Kreikkalaiset iltamat

Kävipä niin, että olin kutsunut ystäviä ruokailemaan, kun olin ostanut vajaa 6 kilosen brisketin jonka meinasin savustaa ja mahotonhan tuo määrä lihaa ois hävittää meidän...

tekijä Viivin grilli

Keväinen parsakeitto

Parsojen ilmestyminen kauppoihin on mulle samaa, kuin lintubongareille västäräkin näkeminen: västäräkistä vähäsen. Pääsiäisen alla parsat tulivatkin rytinällä ja ystäväni Kretun innoittamana halusin minäkin tehdä parsakeittoa....

tekijä Viivin grilli