Hyvän mielen reseptejä tavalliselta ihmiseltä tavalliselle ihmiselle.
Kirjoittajalta Jemppu
Mä olen ollut ihan pienestä pitäen kiinnostunut ruuan laitosta ja muistan kuinka istuin (4 tai 5 vuotiaana) keittiön työtasolla ja katsoin kuinka Mamma pilkkoi kaalia kaalikeittoon. Olen myös nuorena auttanut paljon Äitiä ruuan laitossa. Valmistuin ammatikoulusta suurtalouskokiksi, jonka jälkeen lähdin opiskelemaan ravintolakokiksi. Nykyään olen lähihoitaja, mutta rakkaus ruuan tekemiseen ja leivontaan ei ole kadonnut. <3
Mä olen ollut ihan pienestä pitäen kiinnostunut ruuan laitosta ja muistan kuinka istuin (4 tai 5 vuotiaana) keittiön työtasolla ja katsoin kuinka Mamma pilkkoi kaalia kaalikeittoon. Olen myös nuorena auttanut paljon Äitiä ruuan laitossa. Valmistuin ammatikoulusta suurtalouskokiksi, jonka jälkeen lähdin opiskelemaan ravintolakokiksi. Nykyään olen lähihoitaja, mutta rakkaus ruuan tekemiseen ja leivontaan ei ole kadonnut. <3