Nimi: SFOM

Olen Sari, ruokabloggaaja, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Blogini Sweet Food O`Mine on maukas kohtaamispaikka arjen pyörityksen keskellä.
Blogini on Sweet Food O`Mine

Oman sivustoni löydät täältä
Katso kaikki reseptini

 • Bulgogi
  by Sweet Food O´Mine on 17.8.2018 at 06:30

  Lupasin kesän alussa, että tämä kesä mennään helpoilla resepteillä, joten niillä mennään. […]

 • Omenatorttu
  by Sweet Food O´Mine on 13.8.2018 at 06:30

  Nyt alkaa pian olla se aika, kun omenapuun satoa saa alkaa keräämään. Omenoista saa aikaiseksi vaikka mitä. Hillot, marmeladit ja […]

 • Mangosalsa
  by Sweet Food O´Mine on 9.8.2018 at 06:30

  Elokuu on lempivuodenaikani. Luonto on niin värikylläinen ja täynnä hyviä makuja poimittavaksi lautaselle ja suuhun. Grillikauttakin […]

 • Papusalsa
  by Sweet Food O´Mine on 4.8.2018 at 06:30

  Grillikesää on vielä jäljellä ja siksipä ajattelin vinkata teille maukkaasta papusalsa lisukkeesta. Grillasitpa sitten kanaa […]

 • Kvinoa-hedelmäsalaatti
  by Sweet Food O´Mine on 30.7.2018 at 06:30

  Tämä vuodenaika on täynnä väriä ja elämää. Niin myös lautaselle katetaan aimo annos väriä ja makua, […]

 • Kirsikka parfait
  by Sweet Food O´Mine on 26.7.2018 at 06:30

  Mitä olisikaan kesä ilman jälkiruokia. Tottahan kesällä herkutellaan ja kirsikkana kakussa, kun ateria päätetään, […]

Olen Sari, ruokabloggaaja, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Blogini Sweet Food O`Mine on maukas kohtaamispaikka arjen pyörityksen keskellä.

Rakastan keittiössä oloa ja puuhailua. Etsin koko ajan uusia ideoita ja tuotteita. Sydäntäni lähellä on perinteet, vanhat keittokirjat ja mummuilta ja mammoilta perimäni reseptit, joita jaan täällä blogissamme.

Olen kirjoittanut neljä keittokirjaa ja yhden yhteistyössä kuuden muun bloggaajan kanssa. Minulla on vaikka kuinka monta keittokirjan ideaa mielessä, jotka haluaisin toteuttaa, mutta aika ei anna kaikelle myötä. Joten blogiin päätyy monta niistä ideoista. Keräilen myös keittokirjoja, niin vanhoja että uusia ja monesti yöpöydältäni löytyykin keittokirja tai pari.

Asumme pienessä kylässä meren äärellä joten kekseliäisyyttä saa useasti käyttää, kun lähikaupasta ei löydy kaikkia hienouksia ja herkkuja. Suunnittelu onkin siis kaiken A ja O.
Kiireiseen arkeen kehitetään hyviä ja nopeita reseptejä, kun taas viikonloppuisin kokkaillaan ja leivotaan pidemmän kaavan mukaan.
Kesäisin kasvatan pihallamme omat yrtit ja vihannekset ja monesti käydään myös kalassa koko perheen voimin. Luomu- ja lähiruoka sekä villikasvit ovat sydäntäni lähellä.

 

Ilmestyneet kirjani:

Palautteen aihe (pakollinen)

Kaupallinen yhteistyöYleinen palauteKommentti reseptistäVirhe reseptissä

Piditkö tästä?
Lisää suosikkeihin