Miksi rekisteröityä?

Miksi rekisteröityä?

Tarvitset oman käyttäjätunnuksen voidaksesi lisätä omia reseptejä sivustolle.
Saat jokaisen syöttämäsi reseptin yhteyteen erilaisia lisäominaisuuksia. Profiiliosion mihin voit syöttää esimerkiksi oman sivustosi tai blogisi osoitteen, sosiaalisen median kanavasi, vapaamuotoisen ’tietoa tekijästä’ kentän, portfolion tehdyistä töistäsi sekä suoran yhteydenottolomakeen.

Miksi omatreseptit.fi on hyvä juuri Sinulle?
Sivusto on syntynyt halusta tarjota kaikille oma keittokirja verkkoon. Voit lisätä omia olemassa olevia reseptejä palveluun tai tehdä täysin uusia reseptejä. Omatreseptit.fi on suunniteltu helpottamaan arjen ruokahaasteita, mutta samalla tuoden lisäarvo sekä reseptille ja sen kirjoittajalle.

Miksi juuri omatreseptit.fi?
Sivuston takaa löytyy kokemusta esimerkiksi reseptien luokittelusta ja niiden kanssa työskentelystä. Kirjoittajat ja heidän reseptinsä nostetaan omatreseptit.fi -sivuston kautta erilaisiin sosiaalisiin kanaviin tuoden näin lisää näkyvyyttä tekijälleen. Hellapoliisi voi tarvittaessa auttaa sivuston tekijöitä sekä reseptiikan teossa, ruokakuvissa että sosiaalisen median näkyvyydessä. Palvelua rakennetaan yhdessä tekijöiden kanssa, tekijöidensä näköiseksi. Muista! Syöttämällä reseptejä, osallistut joka kuukausi tuotepalkinnon arvontaan!

Rekisteröityminen ei maksa sinulle mitään. Joten liity mukaan hyvään porukkaan.